Orgelconcert Nick Goudkuil

Zondagmiddag 11 juli 2021 om 15.00 uur speelt de getalenteerde jeugdige organist Nick Goudkuil in de kapel van de Lazaristen in Panningen. Entree is vrij


Nick Goudkuil is organist van de Sint-Martinuskerk in Maastricht en geeft tevens als dirigent leiding aan het Sint-Martinuskoor Wyck. Hij studeerde Theorie der Muziek met uitvoerende vakken piano en zang aan het Conservatorium Maastricht en orgel en improvisatie aan het Conservatoire Royal de Liège. Momenteel studeert hij nog voor de master orgel in Maastricht en kerkmuziek aan het Utrechts Conservatorium. Samen met bariton Vincent Kusters won hij in september 2020 de eerste prijs op 5. Internationaler Orgel-Gesangs-Wettbewerb in Neuss (D). Nick is actief als uitvoerend musicus, componist en docent. Een aantal van zijn composities zijn uitgegeven door Boeijenga Music te Leeuwarden. Hij is eveneens als organist verbonden aan de Maastrichtse Sint-Janskerk.
Wij nodigen u uit om dit concert van deze zeer getalenteerde organist te komen beluisteren.