Op 25 juli is onze overste Rafael Isharianto op reis gegaan naar Kazachstan in het kader van zijn studie. Hij gaat daar een voordracht geven met betrekking tot zijn onderzoek over de opvattingen van jongeren in Indonesië over armoede. Hij is samen met zijn studiebegeleider Carl op reis.

Dit in het kader van een samenwerkingsverband tussen de Radbouduniversiteit en de universiteit van Kazachstan.

Het had nog heel wat voeten in de aarde om aan deze reis te kunnen beginnen. Want zoals u wellicht begrijpt is de wereld nog steeds in de ban van de Corona-epidemie. Het verkrijgen van een visum was daardoor erg lastig. Maar na verschillende keren door de teststraat te zijn geweest, kon hij dan toch vertrekken.

Wij wensen hem een mooi verblijf met een goed studieresultaat en wachten zijn verhalen af.