Op dinsdagavond 2 november 2021 vierden wij de Allerzielenherdenkingsdienst.  In deze sfeerdienst stonden wij stil bij de overledenen van het zorgcentrum Vincent Depaul, de heren lazaristen en de zusters. Deze viering werd opgeluisterd met enkele mooie toepasselijke nummers gezongen door Sandra Korsten. Wij kijken terug op een mooie sfeervolle bijeenkomst. In deze dienst werd een mooi gedicht voorgedragen door Katinka Coenen, waarvan hier de tekst volgt.

Herinneren

 

Ik herinner me jou in een schilderij

Of in een mooi stuk muziek

Herinneringen die maken me blij

En soms melancholiek

 

Ik herinner me jou in sombere dagen,

Maar ook in blijdschap en geluk

En terwijl de beelden vervagen

Gaan herinneringen niet meer stuk

 

Ik herinner me jouw bestaan

En de invloed op dat van mij

Ook al moest ik je laten gaan

De herinneringen staan mij vrij

 

Zo blijf je een deel van mijn leven

Voor nu en voor altijd

Dankbaar voor alle herinneringen mij gegeven

Zo raak ik je nooit meer kwijt

 

©katinka, 2 november 2021