Inspiratiedag 27 februari 2024

Op dinsdag 27 februari hielden wij in het Missiehuis een inspiratiedag, gericht op de toekomst. “We moeten elkaar leren kennen opdat we van ganser harte van elkaar zouden houden.” Deze quote, te lezen in de uitgave Missie/Liefdadigheid, bleek de perfecte openingszin voor de inspiratiedag waarvan de ochtend in het teken stond van elkaar beter leren kennen.

Door het samenzijn en de enthousiaste sprekers ontstond er een stromende beweging van inspiratie. Zo nu en dan was die beweging er ook letterlijk; met Frans Bomers verhuisden we naar de Kapel, en Marlies de Wever nam ons mee naar Folleville. Als afsluiter kregen we van Jac Willekens een rondleiding in o.a. de grafkelder en de sacristie van het Missiehuis. 

De dag was zeer geslaagd. Hopelijk kunnen jullie via de foto’s een glimp meepakken van de inspirerende en gezellige sfeer waarmee we omringd waren!