Leo Mouës, Frans Bomers en Theo van Ruijven 60 jaar priester

 

Op 19 maart jl. vierden we het diamanten priesterfeest van Leo Mouës, Frans Bomers en Theo van Ruijven. Om 11 uur was er in de kapel een indrukwekkende eucharistieviering, waar iedereen kon genieten van de inspirerende woorden van de sprekers en van de mooie liederen die er klonken. Er werd ook aandacht besteed aan de levenslopen van de overleden jaargenoten van de jubilarissen die niet meer meetrekken op onze aardse pelgrimstocht.

Zoals gebruikelijk werd het feest voortgezet in de Houbereij. Onder het genot van een heerlijk diner waren er mooie speeches, liederen en speciale voordrachten. Als we kijken naar de foto’s, die boekdelen spreken, kijken we allemaal, en vooral de drie jubilarissen, terug op een hele bijzondere dag.