Opening vernieuwde gedeelte Vincent Depaul

Op woensdag 5 juni is het vernieuwde gedeelte van zorgcentrum Vincent Depaul geopend. Na de realisatie van de nieuwe vleugel en de verkoop van het gebouw aan Wonen Limburg, bleek dat het bestaande gedeelte toe was aan een grondige renovatie. Vorige maand werd dat afgerond. Nu was het zover dat het officieel geopend kon worden.

Als eerste sprak directeur-bestuurder mw. Sylvia Meulensteen, die zowel de Lazaristen als Wonen Limburg hartelijk dankte voor het resultaat. Daarna kreeg de bestuurder van de woningcorporatie, dhr. Peeters, het woord. Ook hij sprak lovende woorden over het complex. Tot slot kwam de burgemeester van Peel en Maas aan het woord, mw. Delissen. Zij complimenteerde mw. Meulensteen met het resultaat en overhandigde haar een mooie bos bloemen. Daarna mochten de burgemeester en de econoom van de Lazaristen, dhr. Mouës, de vernieuwbouw openen door gezamenlijk een lint door te knippen. Een glas prosecco en een heerlijk schijnend zonnetje zorgden voor de bijpassende omlijsting.